Pentuja v. 2022

Odotettavissa tricolour ja blenheim värisiä cavalierpentuja reipas luonteisista, tarkastetuista, terveistä ja näyttelyissä palkituista vanhemmista kevät-kesälle 2022 .

Takana pitkä ikäiset ja terveet suvut.

Cisosan In My Heart ( tricolour ) on astutettu Fin Ch. Jablen Edinburghilla ( blenheim ) ja pentujen odotetaan syntyvän viikolla 20. Molemmat vanhemmat ovat silmä- , sydän- ja polvitarkastetut ja terveiksi todetut.Ne ovat myös EFS, CC/DE geeneistä  vapaita vanhempien geenitestien perusteella.Isällä  SM-kuvaus tulos 0 mm.

Luovutamme pentumme rekisteröityina ja useasti madotettuina 8 viikon ikäisestä alkaen eläinlääkärin tarkastamina ja siruttamina, kirjallisten ruokinta-ja hoito-ohjeiden sekä pentupakkauksen kera.

Jos sinulla olisi tarjolla aktiivinen , huolehtiva ja rakastava koti seuraaviksi 12-13 vuodeksi pennullemme , eikä perheessäsi ole eläinallergioita, niin otathan yhteyttä , niin kerromme sinulle lisää pentueestamme.

 

Uusimmat kommentit

10.07 | 11:50

Hei ,
Toiveissa olisi saada elokuussa;)

...
10.07 | 11:49

Hei Riitta ja Nata ,

Valitettavasti joudun kertomaan , että olemme lopettaneet setterin kasvatuksen. Essi lähettää Nata siskolleen oiken märkiä pusuja.

...
19.04 | 21:10

Hei!
Meillä on Essin sisko ja nyt haluaisimme Natan kaveriksi kasvamaan uuden sentterin pennun. Onko teillä suunnitelmissa englanninsetterin pentuja?

...
30.03 | 22:27

Hej! Onko Teille tulossa Ruby cavalieripentuja?

...