Blogi

Varhain lauantai aamuna   25.08.2021 Missin synnytys käynnistyi ja synnytys sujui ongelmitta ja nopeasti. Saimme ihanan ja todella tasaisen blenheim värisen pentueen, jossa on 4 urosta ja 4 narttua.Emä ja pennut voivat hyvin.

Olemme  viime perjantaina saaneet varmuuden eläinlääkärillä ultrassa käynnin jälkeen , että saamme  kauan haaveilemiamme cavalierin pentuja syyskuun lopussa , viikolla 39.

Ja mikä ihaninta , molemmat tyttösemme , Selma ja Missi ovat kantavina. Odotettavissa siis 2 pentuetta ja ainakin blenheimin ja rubyn värisiä pentuja, mahdollisesti myös tricolour ja black&tan värejä.

Cisosan Magic of Hollywood,Selma, on väriltään ruby ja ikää sillä on  kohta 5 vuotta.Tämä on Selman toinen pentue. Selman terveystarkastukset : silmät ok , sydän ok ja polvet 0/0 . Vapaa DE/CC ja EFS geeneistä.

Selman pentueen isänä on ihastuttava luonteinen ja kaikinpuolin komea 4-vuotias oma kasvattimme FIN & SE CH,HeJW-18 Cisosan Magic Monet , Simppa, joka on väriltään blenheim.Simpan terveystarkastukset ovat myös kunnossa: silmät ok, sydän ok, polvet 0/0 , SM1. Vapaa EFS geenistä, DE/CC kantaja.

Cisosan Miss Rosy, Missi ,ihana 4 -vuotias blenheim narttumme, joka odottaa siis myös toista pentuettaan.Isänä tässäkin pentueessa on Simppa , Cisosan Magic Monet. Missillä on myös terveystarkastukset kunnossa: silmät ok, sydän ok, polvet 0/0 .Ja Missi on geenitestattu EFS , CC/DE vapaaksi.

Mikäli nämä tulevat pentumme kiinnostavat sinua , otathan yhteyttä.

Pennut luovutamme alkaen 8-viikon ikäisinä ja aina el.lääkärin tarkastamina , rekisteröityinä , kirjallisten ruokinta-ja hoito-ohjeiden kanssa. Kasvattajan neuvot ja tuki koiran eliniän ajan on päivänselvää.

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

12.09 | 20:46

Hei Miia,
Voit laittaa viestiä mulle e-mail : tarja.viirinrinne@kotinet.com

...
10.09 | 12:25

Mihin osoitteeseen voi ottaa yhteyttä pentuasioissa?

...
10.07 | 11:50

Hei ,
Toiveissa olisi saada elokuussa;)

...
10.07 | 11:49

Hei Riitta ja Nata ,

Valitettavasti joudun kertomaan , että olemme lopettaneet setterin kasvatuksen. Essi lähettää Nata siskolleen oiken märkiä pusuja.

...